Tillbaka

PDM-Tips

En kort påminnelse såhär i semestertider angående PDM-utloggning!

Om en PDM-användare vill logga ut ur valvet för att frigöra en licens eller logga in som en annan användare så räcker det inte med att stänga ner utforskaren.

Användaren behöver klicka på PDM-ikonen (populärt kallad ”Blåbäret”) i Aktivitetsfältet och välja ”Log off” från valvet.

Skulle licensen av någon anledning ändå inte släppas kan man stänga ner PDM genom att från samma meny som ovan välja ”Exit”.

PS: Om man enbart byter till ”Work offline” så släpps inte licensen automatiskt utan man behöver även göra en ”Log off” eller ”Exit”.

Dela

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE samt PLM.

Prenumerera på nyhetsbrev