Tillbaka

3DExperience – Möjligheterna med Collaborative industry innovator

Jag skrev i mitt senaste inlägg om våra olika PDM-system SOLIDWORKS PDM och 3DExperience plattformen. Dessa bägge är ju väldigt bra att hantera alla era filer och revisionshantera dessa. Det jag också nämnde är att 3d experience är en väldigt stor plattform och det finns massvis av ytterligare funktionalitet i den. Så jag tänker att detta kommer bli första inlägget i bloggserie av några av alla de apparna som finns i rollen Collaborative industry innovator som är den rollen man behöver för att kunna använda PDM funktionen i molnet.

 

De apparna som vi ska kolla på är:

Product structure explorer

Collaborative lifecycle och relations explorer

Issues 3d review och issues managment

Change action

Document management

 

Det blir här jag börjar iaf, kan bli så att jag fyller på med mer efterhand 😊

Mattias Johansson
Författare: Mattias Johansson
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading