Tillbaka

Bli en del av SOLIDWORKS Community

Vi här på SolidEngineer tycker såklart att det är roligt att du hittat till vår hemsida och tar del av våra bloggar och nyheter. Idag tänkte jag däremot tipsa om ett annat forum varifrån man också kan få ta del av olika tips och tricks. Närmare bestämt SOLIDWORKS Community.

Vad är SOLIDWORKS Community?

SOLIDWORKS Community är en plats där alla olika typer av SOLIDWORKS-användare kan mötas. Härifrån kan du hitta allt ifrån bloggar och podcasts, samt aktuella nyheter. Men tanken är även att det ska vara en plats där man kan dela med sig av sina tankar och erfarenheter, vilket görs i olika användarforum.

Detta community riktar sig till alla användare, vare sig du är en erfaren användare eller en nybörjare.

Hur hittar jag dit?

Du har tillgång till mer information kring SOLIDWORKS Community, samt flertal direktlänkar, via SOLIDWORKS egna hemsida.Hitta till SOLIDWORKS Community

Härifrån kan du även ta dig vidare till olika User Forums. Dessa får du tillgång till genom att logga in med ett 3DEXPERIENCE ID. I dessa användarforum kan du skriva frågor och kommunicera direkt med andra användare. Det finns även flertal så kallade Wikis, som är kopplade till de olika kategorierna. Jag rekommenderar att slänga ett öga på dessa då de bland annat innehåller olika tips och trick, samt Best Practice-manualer. Här hittar du även ett community vid namn SOLIDWORKS Enhancement Ideas Community, varifrån du själv kan skicka in förbättringsidéer direkt till SOLIDWORKS utvecklingsteam.

Alice Berglund
Författare: Alice Berglund
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading