Tillbaka

Serviceavtal – Vad ingår egentligen?

Många förknippar först och främst serviceavtalet med möjligheten att uppgradera programvaran med nya versioner, servicepack och hotfixes samt supporthjälp vid behov. Det finns massor av andra fördelar med serviceavtalet;

SOLIDWORKS CAM
Från och med version 2018 ingår SOLIDWORKS CAM Standard i alla versioner av SOLIDWORKS så länge man har ett aktivt serviceavtal.

Visualize Standard
För varje licens av SOLIDWORKS Professional eller Premium med ett aktivt serviceavtal ingår även en gratis licens av Visualize Standard. Läs mer om hur man laddar ner och installerar.
Visualize är en stand alone-programvara för att skapa fotorealistiskt marknadsmaterial från sina CAD-modeller.

Certifieringar
Det finns SOLIDWORKS-certifieringar för användare som vill fördjupa och testa sina kunskaper i programmet. Med aktivt serviceavtal ingår två gratis certifieringsmöjligheter per SOLIDWORKS-licens.

MySOLIDWORKS.com
Kunskapsdatabas samt över 320 elearningvideos och CSWA förberedande kurs

 

Som kund hos oss på SolidEngineer ingår även;
• What’s New-seminarier där användare bjuds in att delta i en dag där vi berättar om alla nyheter i nästa års release av programvaran. Dessa seminarier hålls på många olika orter runt om i Sverige varje höst – håll utkik i mailen för inbjudan!
• Kostnadsfria supportdagar för alla med serviceavtal som då får komma förbi våra kontor för utökad supporthjälp. För datum samt anmälan, se vår Support-sida.
• Balkbibliotek: Tillgång till ett balkbibliotek som kan laddas ned från vår hemsida. Ring bara supporten och be om lösenordet inför nedladdningen.

Helene Persson
Författare: Helene Persson
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading