Tillbaka

Gapwaves och SolidEngineer ingår partnerskap för produktutveckling

Pressrelease

Gapwaves och SolidEngineer ingår partnerskap för produktutveckling

Ledande antenntillverkaren Gapwaves har valt SolidEngineer som partner för produktutveckling i form av computer aided design, simulering och processer.

SolidEngineer kommer att leverera mjukvara, konsulttjänster och utbildning till Gapwaves de närmsta tre åren.

“Det här är  en del av vår strategi i att växa som bolag, att visa att vi kan hantera stora internationella organisationer” säger Jonas Irebjörk, VD på SolidEngineer.

Den tekniska kompetensen hos SolidEngineer, med Nordens högst certifierade konsulter inom CAD och SOLIDWORKS kommer att ta Gapwaves produktutveckling till nästa nivå.

“SolidEngineer är en viktig samarbetspartner för Gapwaves och vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete ytterligare i och med implementeringen av 3DEXPERIENCE.” säger Laban Cramér, Supply Director på Gapwaves.

Om SolidEngineer

SolidEngineer hjälper organisationer med att utveckla konkurrenskraftiga värdeerbjudanden och produkter med marknadsledande verktyg och tjänster. Våra kunder finns både internationellt och lokalt.

Om Gapwaves

Gapwaves vision är att vara den mest innovativa leverantören av antenner och antennsystem för millimetervågor och den utvalda partnern till de som banar väg för nästa generetaions trådlösa teknik. Genom Gapwaves unika antennteknologi hjälper Gapwaves ledande aktörer inom fordons- och telekomindustrin att skapa högeffektiva antennsystem på millimetervågor som bidrar till att omdefiniera vardagen.

Gapwaves har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige med hela världen som marknad. Vårt team består av en bra blandning av kompetenser från hela världen.

Författare: Steve Mcvey
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading