Tillbaka

What’s New 2024?

Nu lider året mot sitt slut och sista service packet har släppts till SOLIDWORKS 2023 och för er som inte kan vänta har SOLIDWORKS 2024 SP0.1 redan släppts.

Bästa sättet att lära sig mer om vad som hänt och vad alla nyheter med SOLIDWORKS innebär är att anmäla sig till något av våra What’s New event.

Utforska de nya CAD-funktionerna och 3D-modelleringsverktygen som finns tillgängliga med SOLIDWORKS 2024.

Förbättra teamets produktivitet genom att arbeta smartare och snabbare med de senaste SOLIDWORKS CAD-förbättringarna. Lär dig mer om nya funktioner som täcker allt från parter/detaljer och sammanställningar till strukturer och ritningar som nu är redo att stärka dina arbetsflöden.

Som konstruktör eller projektledare spenderar du troligen mycket tid i SOLIDWORKS, så du uppskattar säkert förbättringar som ökar din produktivitet i vardagen. Oavsett om du vill arbeta smartare genom att automatisera och förkorta arbetsflöden, arbeta snabbare tack vare prestanda och gränssnitt eller arbeta tillsammans med andra team för att få ut dina produkter på marknaden, ger SOLIDWORKS 2024 dig möjlighet att konstruera bättre produkter och samtidigt arbeta effektivare.

Läs om de 10 bästa nya funktionerna i SOLIDWORKS® 3D CAD 2024.

Ladda ner >>

Fokus på design med molntjänster

Design och data är oskiljaktiga. Ju mer designarbete du gör, desto fler datahanteringsuppgifter följer med. Och att lagra filer på det gamla hederliga sättet kan vara ett stort hinder för processförbättringar och smidigt samarbete. Genom att ansluta SOLIDWORKS till 3DEXPERIENCE-plattformen får du säker, kraftfull delning och datahantering utan traditionella omkostnader – så att du kan fortsätta fokusera på design.

Här är fem anledningar för konstruktörer att dra nytta av att ansluta SOLIDWORKS till molnet.

Ladda ner >>

 

Du vill inte missa årets viktigaste uppdateringar och nyheter! Anmäl dig redan nu till något av våra events på vår What´s New turné!

Anmäl dig här!

Författare: Steve Mcvey
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading