Tillbaka

InnovationLab får förstärkning

SolidEngineer har nu anställt Pernilla Ahlberg som Managementkonsult. Pernilla kommer att arbeta på SolidEngineer med framförallt InnovationLab, som är vår plattform för att stötta våra kunder i att skapa innovationskraft. Pernilla har en gedigen utbildning inom hållbarhet och innovation och har tidigare arbetat med el-projektering och CAD-konstruktion, vilket gör att hon har stor förståelse för våra kunders vardag.

“- Pernilla brinner för innovationsarbete och att skapa konkurrenskraft och lönsamhet hos företag. Så nu kan vi erbjuda våra kunder hjälp med innovationsarbetet på en helt ny nivå”, säger Björn Lindwall på SolidEngineer.

InnovationLab grundades under 2016 av SolidEngineer, Greger Juhlin och Mikael Lindén med syftet att skapa en plattform för att stärka innovationskraft. InnovationLabs styrka ligger i den tydliga modellen, kopplingen till nuläge och genomförandet samt lägger stor vikt vid förändringsarbetet. InnovationLab tar de abstrakta modellerna och översätter till handling på företagen.

Lär mer om InnovationLab

 

Annika Lindberg
Författare: Annika Lindberg
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading