Tillbaka

SolidEngineers VD på toppen av Mount Everest

På SolidEngineer gillar vi äventyr. Äventyr kan te sig på olika sätt och handlar i grund och botten om att gå utanför sin komfortzon, göra något som pirrar i magen eller till och med gör lite ont. För vissa kan det vara att gå iväg till gymmet för första gången på 20 år, hålla ett föredrag inför en stor skara eller – om man har en stor komfortzon – bestiga världens högsta berg.

SolidEngineers VD och grundare, Björn Lindwall lyckades den 16 maj bestiga världens högsta berg, Mount Everest. Som förste svensk 2018 och som äldste svensk genom tiderna. Detta är ett projekt som pågått under flera års tid, men förberedelser rent träningsmässigt, men också i form av expeditioner på olika höjder, vid olika tidpunkter.

Ett stort grattis till Björn för den lyckade expeditionen. Vi på SolidEngineer kommer att analysera vilka lärdomar och erfarenheter vi kan ta med oss från Björns expedition och förberedelser för att utveckla ledarskap, teambuliding och andra viktiga faktorer som påverkar arbetsklimat och resultat på företaget!

Följ oss framöver för att ta del av detta. Tills dess kan du läsa mer om Björn äventyr på bjornadventure.com

 

 

Annika Lindberg
Författare: Annika Lindberg
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading