Tillbaka

Topp 5 lista – mest lästa bloggar 2023

5 mest lästa bloggarna 2023

Nu har 2023 gått till ända och vad passar du inte bättre än att summera vilka de mest populära bloggarna var för året. Nedan följer 5 bloggar som var de mest besökta under årets lopp.

Vilken dator?

Nedanstående blogg är en uppföljning på vår mest populära blogg genom alla tider, den är inte lika populär som sin företrädare än, men datorval är alltid en kär punkt som alltid kommer vara intressant. Denna blogg kommer hjälpa dig med valet bärbart eller stationärt.

https://solide.se/blogg/cad-dator-barbar-eller-stationar/

Den gamla bloggen:

https://solide.se/blogg/cad-dator-vad-ar-viktigt-att-tanka-pa/

Share and markup!

Den nya funktionen att dela med vem man vill genom 3DExperience plattformen har också varit mycket populär. Att dela sin data på ett enkelt sätt är något som ofta ställer till bekymmer. Detta verktyg hjälper dig att dela dina filer enkelt. Snabbt kunna välja vem som ska se saker och ta bort möjligheten att ta bort dessa rättigheter.

https://solide.se/blogg/share-and-markup-dela-med-vem-du-vill/

CAD-Tävling

Tävlingar är ju alltid något som är kul och i detta fall så var det en tävling gällande att göra en badboll. Men inte vilken badboll som helst utan tanken var att det skulle vara nytänkande och vi fick många intressanta förslag.

https://solide.se/blogg/solidengineer-cad-sommarutmaning/

De andra bloggarna i samma serie där ni även kan se vem som blev vinnare i tävlingen.

https://solide.se/blogg/solidengineer-cad-sommarutmaning-del-2/

https://solide.se/blogg/solidengineer-cad-sommarutmaning-mot-badbollsgenierna/

Tangentbordsgenvägar.

En annan del som inte så oväntat kom in i topplistan är tangentbordsgenvägar och andra snabba sätt att göra saker. Jag tog med 2 av dessa nedan som beskriver lite mer kring snabbare sätt att komma åt kommandon i SOLIDWORKS

https://solide.se/blogg/hur-staller-jag-in-och-anvander-s-knappen-musgester/

https://solide.se/blogg/anvandbara-tangentbordsgenvagar/

Dator ID matchar inte?

Denna blogg ligger också med i topplistan. Denna har vi också använt mycket för att skicka ut till kunder som ska uppdatera till 2024. Det som den beskriver är att ditt dator ID kommer ofta ha förändrats med uppdateringen till 2024 och göra att du får problem med aktiveringen. Läs denna innan du installerar 2024 så kommer allting gå mycket enklare och du kommer inte få några problem vid uppdateringen.

https://solide.se/blogg/the-current-computer-identifier-does-not-match/

Det var hela listan med våra topp 5 mest lästa bloggar 2023. Följ gärna vår bloggsida för mer tips och trix, vi publicerar nya bloggar varje vecka.

Mattias Johansson
Författare: Mattias Johansson
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading